Ознака: алиби

Вести

Пресот на СДСМ алиби за претстојните измени на Законот за јазиците

ВМРО-ДПМНЕ реагира на денешната прес-конференција на која СДСМ најави поголема грижа и унапредување на статусот на македонскиот јазик, оценувајќи го тоа како дволичност затоа што од друга страна СДСМ прифатила официјализирање […]

Колумни

Совршеното алиби на Јанева со Грчев

Независната Kатица Јанева го најмила независниот Мирослав Грчев – експерт каков што Архитектонскиот факултет има сега и никогаш повеќе, за заедно во легална постапка да докажат какви мразачи на политички […]