Ознака: алигатори

Живот

Исчезнала пред седум години! Откриени морничави детали околу нејзиното исчезнување и убиството

Бритни Мери Дрексел  заминала со пријателките во  Мертл Бич. Тоа било во 2009 година. Последен пат била видена во хотелот. Потоа ѝ се изгубила секаква трага. Откриени се мачни детали за […]