Ознака: алипеј

Занимливости

ДЕНЕС Е НАЈБОГАТИОТ КИНЕЗ: Стекнал богатство од идеја за која му велеле дека е глупава

Сега тој е најбогатиот човек во Кина, но неговиот пат кон успехот не бил ниту малку лесен.Џек Ма е основачот на познатата страна за трговија на интернет, а неговата веб страна […]