Ознака: Алиса Барбер

Живот

Очајна мајка го капе својот син два пати неделно во избелувач

Поради реткото пореметување, Алиса Барбер од Вашингтон е приморана да го капе својот син два пати неделно во избелувач. Капењето во агресивната течност овозможува лупење на тврдата кожа кое го […]