Ознака: Алиса Миленковиќ

Сцена

Албанскиот фудбалер и српската манекенка: Забранета љубов која ги руши сите бариери на Балканот

Љубовта помеѓу српскиот модел Алиса Миленковиќ и Берат, албански фудбалер кој игра за Аталанта, за јавноста познати како пар кој руши предрасуди, бариери и стереотипи, сега се развива во нова […]