Ознака: Алиша Кис

Сцена

Познатата пејачка не се нашминкала три години, ова е причината

Алиша Кис не се нашминкатла веќе три години. Пејачката во 2016-тагодина објавила дека повеќе нема „да носи“ шминка,како приватно така ниту на настани на кои ја следат милиони луѓе ширум […]

Сцена

Славната пејачка сè уште се држи до одлуката дека нема да носи шминка

Алиша Кис е позната по својата природна убавина, бидејќи воопшто не ѝ е потребна шминка за да изгледа убаво.Повеќе од една година откако ја донесе одлуката дека нема повеќе да […]