Ознака: Али Јазичи

Вести

ФАТЕНИ НА ДЕЛО: Еве го доказот дека САД учествуваше во турскиот пуч: ФОТО

Се појавуваат нови докази дека САД учествувале во обидот за државен удар во Турција, и дека пред пучот имале состаноци што укажуваат на нивна вклученост.На фотографијата е амбасадорот на САД […]