Ознака: Алкатраз

Вести

Деветгодишно момче го собори рекордот во пливање од Сан Франциско до Алкатраз!

Деветгодишно момче од Калифорнија се осмели да се фати во костец силните морски струи и ладната вода со една цел: да го преплива растојанието од Сан Франциско до островот Алкатраз […]