Ознака: Алкохолен сладолед

Кулинарство

Алкохолниот сладолед е идеално задоволство за жешките летни денови

За време на топлите и сончеви денови, ние често посакуваме нешто ладно и освежувачко, а најдобриот начин да ја задоволиме таа потреба е да подготвиме „пијан“ сладолед Овие ледени лижавки […]