Ознака: алкохолизираност

Вести

Намален бројот на интервенции на Брза помош кај лица во алкохолизирана состојба

Според статистичките податоци на Службата за итна медицинска помош, во периодот од јануари до јули годинава, значително е намален бројот на интервенции на лица во алкохолизирана состојба и лица повредени […]