Ознака: алкохоличарка

Занимливости

Според стандардите на британските лекари кралицата Елизабета е алкохоличарка

Кралицата Елизабета Втора секој ден пие четири алкохолни пијалоци, што според стандардите на британското здравство ја прави алкохоличарка.Таа се држи секогаш на истите дози и секогаш на истите пијалоци. Нејзиното […]