Ознака: алкохолни пијалаци

Здравје

Кога сакате да пиете, а сте на диета: Кои алкохолни пијалаци имаат најмалку калории?

Празниците не може да минат без алкохол. Ако сте од оние луѓе кои сакаат да испијат чаша алкохолен пијалак за да се опуштат, но сте на диета, нутриционистите ве советуваат […]

Живот

Кои алкохолни пијалаци предизвикуваат најслаб мамурлак?

Многу луѓе сакаат да се опуштат со некоја чашка повеќе, но сите знаеме колку неподнослив може да биде мамурлакот ако претераме. Веројатно имате забележено дека од некои пијалаци него ни […]