Ознака: алнанец

Избор на уредникот

Се прашувате ли како Горан, Александар, Дејан, Кире и Златко станаа Албанци и се вработија

Кога не би било трагично, дефинитино би било комично. Но, за жал криминогените умови на претставниците на власта се почесто ги надминуваат границите на она што досега било познато за […]