Ознака: алојз гомбар

Вести

Алојз Гомбар е последен роднина на Мајка Тереза: „Дојде во Скопје со два пара сандали, едните скинати, другите нови“

Алојз Гомбар еден од последните преживеани роднини на Мајка Тереза в недела во Рим, на покана на Папата, ќе присуствува на прогласувањето на неговата тетка за светица. Гомбар работи како […]