Ознака: Алојз Петерле

Вести

Петерле: Што побрзо да се реши кризата

Претседателот на делегацијата на Европскиот парламент за соработка со Македонија, Алојз Петерле се надева дека развојот на политичките случувања во Македонија ќе доведе до поголем политички развој на земјата во […]