Ознака: Алојз Штогер

Вести

Спасов оствари средба со австрискиот министер Алојз Штогер

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, денес оствари средба со својот австриски колега, министерот за труд, социјални прашања и заштита и потрошувачи, Алојз Штогер. На средбата двајцата министри […]