Ознака: Алсат

Вести

Филипче на ТВ Алсат, неопходно е угостителите да се придржуваат строго до правилата

Филипче на ТВ Алсат, неопходно е угостителите да се придржуваат строго до правилата Филипче вечерва гостуваше во ТВ Алсат и говореше за новите мерки кои Владата ги донесе денеска: Во […]

Вести

Адриан Керими од Алсат-М ја искина легитимацијата од Влада, бара да му биде напишана на албански јазик

Ете и до тоа дојдовме во оваа наша „напредна“ демократија. Имено Адриан Керими новинар на АЛАСТ ја искинал новинарската легитимација од Владата на Република Македонија бидејќи не била напишана на […]