Ознака: алтернативна медицина

Видео

ВИДЕО: Притиснете само две точки на главата и ќе се ослободите од главоболката!

Ако често ве боли глава, сѐ што треба да направите е да притиснете две точки и да задржите 60 секунди.Готово сите минуваме низ тешки главоболки или мигрени. Околу 12 отсто […]

Живот

Сигурно го практикувате ОВА, но гинеколозите не го препорачуваат!

Во денешно време, жените често одбегнуваат да користат лекови, и употребуваат домашни алтернативни решенија.Меѓутоа, се поставува прашањето, дали тие домашни лекови се добри, особено кога станува збор за гинеколошки проблеми. […]