Ознака: алуминиумски прозорци

Вести

Субвенции за вградување на ПВЦ и алуминиумски прозорци

Од оваа година Министерството за економија воведува субвенционирање на домаќинствата за вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци. Од Министерството изјавија дека за овие субвенции огласот ќе биде објавен до крајот на […]