Ознака: алуминиум

Автомобилизам

Повеќе алуминиум за следниот Mercedes C-Class

Седанот Mercedes-Benz C-Class сѐ уште не е подложен на дотерување, но компанијата од Штутгарт веќе работи на следната генерација на моделот.Според Automotive News, раководството на брендот планира да го направи […]