Ознака: Алфахори

Кулинарство

Дали сте пробале Алфахори? Традиционално аргентинско благо без кое не смеете да си заминете од Аргентина

Аргентина е синоним за најголем производител, но и потрошувач на ова вкусно слатко Секоја земја има гастрономски специјалитети, слатки и солени, по кои е позната низ целиот Свет. Аргентинските алфахорес […]