Ознака: алфа девојка

Издвојуваме

Не биди девојка, биди алфа девојка!

Семинар наменет за понежниот пол, на истиот пријавувањето е во тек и местата се ограничени. Насилството врз жените претставува сериозна повреда на човековите права што феноменолошки се манифестира како резултат на […]