Ознака: алфа

Вести

Двата столба на оваа држава народот и јазикот се под сериозно загрозување од страна на Грција и Бугарија

Мислам дека тоа е резултат на финалето во кое се обидуваат да ја донесат Македонија и таа да капитулира околу името и јазикот и на тој начин да се отворат […]

Видео

Видео: Водителот на „Алфа“ ја водеше изборната програма „во полн ефект“

„Во полн ефект“ водителот на „Алфа“ ја водеше изборната програма за вториот круг на локалните избори. За ова видео не е потребен дополнителен коментар.  Лазар Темелков очигледно имаше проблем со […]