Ознака: алхемија

Вести

ОТКРИТЕ КОЕ ЌЕ ГО СМЕНИ СВЕТОТ: Русите најавија нова ера во историјата на човештвото!

Звучи како научна фантастика или алхемија, но руските научници кои пред неколку дена на конференција за новинари во Швајцарија го обелоденија своето откритие, бескомпромисно тврдат дека ова е почеток на […]