Ознака: алчност

Сцена

Алчноста е поголема болест од коронавирусот!

Популарната пејачка ужива во својот дом со семејството, и посебно со своето новороденче Јован, а нивната идила ја расипа неочекуваната состојба во светот. Откако е прогласена вонредна состојба во Србија […]