Ознака: Ал Нусра

Вести

НАЈДЕТЕ НЗС: Што им е заедничко на Борјан, Ордановски и лидерот на „Ал Нусра“?

Пред четири дена лидерот на најбруталната терористичка група во Сирија „Ал Нусра“ Мохамед Голани, која важеше за испостава на Ал Каеда на теритоијата на Сирија, се ребрендираше и доби ново […]