Ознака: АЛ ЏЕЗЕИРА

Вести

Ферид Мухиќ прави планови за распад на држави- ако му е лесно за други, тогаш ќе му биде лесно да скрои план и за Македонија

Независниот пратеник кој е во коалиција со СДСМ, Ферид Мухиќ прави планови за распад на држави. Ако му е лесно да си прави планови за други држави, тогаш ќе му […]