Ознака: амаглување

Занимливости

Како да не ви се замаглуваат очилата додека носите маска?

Очилата може да се замаглат кога во контакт со нив доаѓа топлиот водух што го издишуваме. Сепак, постојат неколку трикови што можеме да ги искористиме за да го решиме овој […]