Ознака: ама само

Избор на уредникот Фото

ФН: ПЛАТИТЕ ПОЧНАА ДА РАСТАТ: Градоначалникот на Ѓорче Петров си ја зголемил платата за 4100 денари

Како што ветија така и остваруваат! После покачувањето на платите на вицепремиерите сега на ред дојдоа градоначалниците, па така во пилот проектот градоначалникот на Ѓорче Петров си ја покачил платата […]