Ознака: амди

Видео

Видео: Најсмешните говори на Амди Бајрам

Македонскиот политичар Амди Бајрам отсекогаш бил познат по своите интересни и доста смешни изјави во Собранието и надвор од него. Инспирирани од вчерашниот негов говор на масовниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ, […]