Ознака: американска полиција

Вести

Американските граѓани имаат право да покажуваат среден прст на полиција

Апелациски суд на САД утврди дека граѓаните имаат право да покажат среден прст на полиција како израз на нивното право на слобода на говорот, јави радиото „Ен-Пи-Ар“. Во текот на […]