Ознака: американски снајпер

Сцена

Еве како Бредли Купер се набилда за толку кратко време за улогата на специјалец во „Американски снајперист“

Кога станува збор за посветување на улотата, Бредли Купер не се штеди.Имено, актерот работеше премногу напорно за да влезе во форма за улогата на специјалец од морнаричките Фоки, Крис Кајл, […]