Ознака: америка има талент

Видео

СИТЕ СЕ ФАЌАА ЗА ГЛАВА: 96-годишна старица излезе на сцена и приреди вистински спектакл!

Тао Порчон Лин е 96-годишна старица која се пријавила на шоуто „Америка има талент“ и на сите им покажа што знае и умее.96-годишаната старица Тао Порчон Лин, го направи невозможното […]