Ознака: АМС

Останати спортови

АМС ќе му додели 100 илјади денари и стипендија на Марко Пејчиновски

На иницијатива на директорот Дарко Каевски, Агенцијата за млади и спорт донесе одлука да му додели на Марко Пејчиновски еднократна парична награда во висина од 100.000 и стипендија „Спортска надеж“. […]

Вести

До 26 декември трае конкурсот за изработка на мобилна апликација за Агенцијата за млади и спорт

До 26-ти овој месец трае конкурсот за изработка на мобилна апликација за веб страницата на Агенцијата за млади и спорт.Наградниот фонд за најдобрата апликација е 500 евра, а право на […]

Вести

АМС: За младински претставник во УО на РИКО е избрана Бојана Наумоска

Од страна на Работната група за поддршка на процесот на воспоставување на РИКО (формирана од Агенцијата за млади и спорт по Јавен повик, објавен на 14.07.2016 г) вчера избрана е […]