Ознака: анализи

Вести

Се чека лабораторискиот резултат за возачот на комбето: Да се почитуваат препораките за заштита од коронавирусот!

Граѓаните треба да ги почитуваат препораките за заштита од коронавирусот, а тие кои имаат симптоми да се јават на телефонските броеви на здравствени служби. Дел од препораките опфаќаат задолжително и […]

Вести

Стамов: Некој води хајка против Дојран

Градоначалникот на општина Дојран, Борче Стамов, реагира на натписите дека во Дојранското Езеро има пирани кои искасале риболовци.Тој вели дека станува збор за хајка која се прави против градот уште […]

Вести

Терористот од Ница спиел со мажи, бил насилен и пиел!

Терористот Мохамед Баухел бил бисексуален, пишуваат француските и британските медиуми.Новите откритија за профилот на Мохамед се резултат од анализите на содржината на неговиот мобилен телефон. Полицијата детално ги разгледува содржините […]

Вести

Тодоров: Водата во Дојранско Езеро е комплетно исправна за капење

Водата во Дојранско Езеро е комплетно исправна за капење, не предизвикува опасност по здравјето на луѓето и нема потреба од никакви ограничувања, изјави денеска министерот за здравство Никола Тодоров, при […]