Ознака: Анастасиа Богдановски

Останати спортови

ВИДЕО: Претставување на македонската олимписка делегација во Рио-Еве кога ќе настапат македонските спортисти

Македонија на Олимписките игри во Рио ќе ја претставуваат шест спортисти, а македонското знаме на дефилето на отворањето го носеше пливачката Анастасиа Богдановски.Македонските спортисти на Летните олимписки игри ќе настапат […]