Ознака: ана

Живот

Малата Ана низ цртежи раскажувала за пеколот на Дилавер Бојку Леку

Трговијата со луѓе е едно од најголемите злосторства. Во пинеделнико беше убиен некрунисаниот балкански крал на проституцијата Дилавер Бојку Леку, кој препродавал жени во бели робје за 3-5 илјади евра.Во […]

Вести

Кампови на ИСИС се шират во Босна и Македонија?!

Во долините и падините на планините Проклетија и Шар Планина на Косово и Метохија од Пеќ преку Урошевац, Ѓаковица, Ораховац, Дечани, Призрен и Витина, во граничните подрачја со Албанија, Македонија […]

Фото

Ана Ивановиќ блескаше на својата венчавка, НО СВЕТОТ го воодушеви една друга дама

Ана блескаше на својата венчавка. Светот со целосно внимание ја проследи оваа венчавка, а комплименти за изгледот на Ана имаше на сите страни.  Сепак една друга дама собра многу аплаузи. Станува […]