Ознака: Андон Чибишев

Вести

Чибишев: Владата на СДСМ и Заев нема спроведено ниту една мерка за заштита на животната средина, воопшто не води грижа за загадувањето на воздухот

Во последните три ипол месеци владата на СДСМ и Зоран Заев покажаа како не треба да се управува една држава. Владата воопшто не води грижа за загадувањето на воздухот, затоа […]

Вести

Чибишев: СДСМ кога го менаџираше буџетот, вработените земаа плата на рати

На денешната седница на Собранието на Република Македонија, на која на дневен ред е ребалансoт на буџетот пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ,Андон Чибишев во својата реплика кон пратеникто Ковачевски истакна дека СДСМ […]

Вести

Чибишев: СДСМ повторно не успеа со своите погубни сценарија за дестабилизација на државата

Пратеникот Андон Чибишев од ВМРО-ДПМНЕ на денешната седница на Собранието Република Македонија на која повторно се расправа за импичментот на Претседателот Ѓорѓе Иванов, рече дека СДСМ повторно не успеа со […]