Ознака: Андрес Иниеста

Меѓународен фудбал

Фановите бираат „ТИМ НА ГОДИНАТА“: Андрес Иниеста со најмногу гласови од читателите на „Пулс24“

Андрес Иниеста, фудбалерот на екипата на Барселона, до овој момент доби најголем број на гласови (67 гласови до 07.12.2012 до 19,50 часот). Гласајте за играчите кои сметате дека заслужуваат да […]