Ознака: Андреј Ковачев

Вести

СДСМ на иста бранова должина со бугарските европратеници кои ги „избришаа“ Македонците од Албанија

Двајца евро-пратеници од Бугарија во извештајот на Европскиот парламент за напредокот на Албанија успеаја да протуркаат барања кои ги нарекуваат „историски за бугарската кауза“ и со кои издејствуваа спомнување на […]