Ознака: Андреј Стојаноски

Останати спортови

Заврши Илинденскиот пливачки маратон, ова се победниците

Андреј Стојаноски и Стефани Тримчевска се победници на 37-то издание на „Илинденскиот пливачки маратон“ кој традиционално се одржува на 2 август во водите од Охридското Езеро.Андреј Стојаноски од скопскиот клуб […]