Ознака: Ане Лашкоска

Вести

Лашкоска: Со ребаланс на буџетот Владата крати 45 милиони денари за технолошко индустриските развојни зони

На денешната комисија  за финансирање и буџет во Собранието  на Република Македонија,каде што на дневен ред е разгледување на ребалансот на буџет за 2017 година, пратеникот  од ВМРО-ДПМНЕ  Ане Лашкоска, […]

Интервјуа

Лашкоска:ВМРО-ДПМНЕ, иднината ја темели на младите

Интервју со кандидатот за пратеник во ИЕ4, Лашкоска Ане за Пулс24: ВМРО-ДПМНЕ, иднината ја темели на младитеПрашање ПУЛС24:  Што нуди Вашата Изборна Програма со која очекувате да ги добиете гласовите на избирачите? […]