Ознака: Анок Јаи

Занимливости

Ја фотографирал бидејќи била убаво облечена, но…

Анок Јаи која има деветнаесет години преку ноќ стана најозборувана личност во светот и предизвика лавина од коментари поради што веднаш ја контактирале неколку модни куќи.Станува збор за фотограф кој […]