Ознака: антиоксидант

Здравје

Еве зошто е важно да се внесува грејпфрутот во секојдневната исхрана

Постојат три вида грејпфрут – жолт, розов и црвен. Розовиот и црвениот грејпфрут се нутриционистички побогати од жолтиот, содржат поголеми количини на биоактивни соединенија и се побогати со антиоксиданти. Но, […]