Ознака: Антонија Дора Плешко

Култура

Антонија Дора Плешко ја освои гран при наградата на интернационалниот фестивал „Тра ла ла“ во Битола

Гран при наградата на интернационалниот фестивал „Тра ла ла” во Битола ја освои Антонија Дора Плешко од Хрватска. Таа синоќа на гала вечерта во рамките на 17-тото издание на фестивалот […]