Ознака: Анѓелко Ѓорчев

Вести

Почина познатиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев во болницата во Ниш

На 72 годишна возраст, вечерва во Универзитетскиот клинички центар во Ниш почина специјалистот по пулмологија и алергологија Анѓелко Ѓорчев, татко на поранешниот пратеник и моментално член на Извршниот комитет на […]