Ознака: апарати за сушење

Локална самоуправа

Клубот на пријатели на Македонија од Република Чешка прати апарати за сушење ѕидови и влажни простории како помош за поплавените подрачја

Општина Гази Баба интензивно работи на санацијата и ублажувањето на штетите од поплавите кои го зафатија Скопскиот регион.Градоначалникот Тони Трајковски, на својот Фејсбук профил ја објави најновата информација која се […]