Ознака: Апликација Зум

Технологија

Апликацијата Тик- Ток го губи епитетот најпопуларна апликација во светот!

Кинеската апликација Тик- Ток со месеци беше најпопуларна и најпревземана апликација за “iPhone”, оваа апликација за време на пандемијата со коронавирусот на многумина им преставуваше забава и им предизвикуваше позитивни […]

Технологија

Апликацијата Зум поради популарноста е под зголемена контрола

Апликацијата за видео конференции Зум се најде под високо ниво на контрола поради нејзината популарност за време на пандемијата на коронавирусот, бидејќи во моментов милиони луѓе ја користат за работа […]