Ознака: аплицирајте

Издвојуваме

Слободни работни места: Аплицирајте за супервизор, плата 26.000 денари!

Аплицирајте за слободните работни места…Аплицирајте за одлична основна  плата од 26.000 денари, плус дел од плата за работна успешност за работното место супервизор во КОЛА ДООЕЛ. Не е потребно високо образование, неопходна е […]

Издвојуваме

Аплицирајте: Плата 25 000 денари, Пивара Скопје вработува комерцијалисти низ цела Македонија!

Сакате вработување или промена на работното место? Погледнете ги денешните огласи…Пивара Скопје вработува комерцијалисти-унапредувачи на пазарот на територијата на цела Македонија. Работна позиција исполнета со комуникација, предизвици и можност за […]