Ознака: Арбер Адеми

Македонија

Адеми: Почеток поинаков од сите претходни ќе создаде поквалитетни генерации

Целосното заокружување на реформата на средното стручно образование преку изработка на современи наставни планови и програми за четиригодишното стручно образование. Низата крупни промени кои Министерството за образование и наука со […]